САЩ вече водят по случай на COVID-19

САЩ вече водят по случай на COVID-19

Факт е рецесията във Европейския съюз от няколко месеца , също и в САЩ.

Докато правителството на САЩ в рецесия, индексите на страната правят ,,фалшиви" бичи  ралита, които скоро ще обърнат своята посока, осигурявящи на трейдърите възможности за печалби.

Докладваните случаи на COVID-19 в САЩ са 85,612 със 1,301 смъртни случая и 1,868 преодолели болестта, като се има впредвид, че това е само началото. Страната мина Китай, в първите два дена от изолация. Доларът се очаква да падне до рекордно ниски нива, докладвани са 3,5 милиона безработни за 1 месец, по-ниско от рецесията през 2008. Числата се очаква да пробият тавана откъм болни и смъртни случаи. Нещо страшно предстои.

Виждам колко неадекватно правителството на САЩ се справя с пандемията COVID-19 и безотговорното поведение на своя президент, които на национални брифинги на новини открито лъжат и раздават невярна информация и факти с пълно пренебрежение на последиците от неговите думи, действия и бездействия.

Припомняме ви :

Робърт Редфийлд , директор на CDC, свидетелстващ пред Конгреса, на 13 този месец призна, че смъртните случаи от вируси са категоризирани като грип.

Той също така заяви, че стандартната практика е първо да се тестват хората за грип и ако тестът е положителен, те спират дотук. Те не тестват за коронавирус.

Значи Япония и Тайван бяха правилни. Много от смъртните случаи в САЩ, приписвани на грип, всъщност са от коронавирус.

Коментари